Over deze site

Testvrij | Geen Test - Geen Pandemie

Waarom deze site

Wie de wereld bekijkt tot eind 2019 en vergelijkt met nu kan niet ontkennen dat er wereldwijd iets is veranderd. Natuurlijk evolueert een maatschappij voortdurend. De vraag is of dit altijd ten goede komt van de bevolking. Alles begon met de test samenleving. Zonder QR-code en bijhorende groene vinkje mocht je plots niet meer deelnemen aan de maatschappij. Dit zou de nodige alarmbellen moeten doen afgaan. Helaas gebeurde dat niet. Agenda 2030 komt steeds duidelijker in beeld. Deze evolutie proberen we met deze site overzichtelijk te houden.

Hoe kon het zo ver komen

Stap voor stap, aan een ongekende snelheid, werd de bevolking gekneed om volgzaam te worden. De eenzijdige berichtgeving, politieke beslissingen, de drastische veranderingen in de maatschappij, de censuur, bracht de grote massa in angst modus. En angst is nog nooit een goede raadgever geweest.

Waar zal het eindigen

Niemand die het weet. Het grootste gevaar is een 'Social Credit Score' maatschappij. Een maatschappij waar iedereen een digitale ID bezit, gekoppeld aan een CO2 budget en digitaal programmeerbaar geld via de CDBC. Opgesloten in een '15-minutes City', de digitale gevangenis. De overtuiging bestaat dat wie nadenkt over de stappen genomen in het verleden inzicht krijgt hoe het spel gespeeld werd om het doel te bereiken en zo voor zichzelf kan uitmaken of dit de maatschappij is waar hij deel van wil uitmaken of niet.

   
Het verleden werd gewist.
Het wissen werd vergeten.
De leugen werd de waarheid.


George Orwell, 1984