Welkom terug!

Over deze site

Testvrij | Hoe is het zover kunnen komen

Waarom deze site

Wie de wereld bekijkt tot eind 2019 en vergelijkt met nu kan niet ontkennen dat er wereldwijd iets is veranderd. Natuurlijk evolueert een maatschappij voortdurend. De vraag is of dit altijd ten goede komt van de bevolking. We kunnen niet anders dan vast te stellen dat een test maatschappij geen vrije maatschappij is. Wie vroeger aan ontspanning dacht kocht een bioscoopticket, boekte of plande een reis, ging iets eten in een restaurant of ging naar een sportclub. Nu moet iedereen zich afvragen, kan dat wel. Heb ik toelating?

Hoe kon het zo ver komen

Stap voor stap, aan een ongekende snelheid, werd de bevolking gekneed om volgzaam te worden. De vele nieuws items, politieke beslissingen en veranderingen in de maatschappij gieten we in deze blog. Kort, met verwijzingen naar de artikelen. In ons dossier geven we dan een overzichtelijke chronologische opsomming hoe de ene stap de andere heeft opgevolgd. Op die manier is het eenvoudig bepaalde conclusies te trekken.

Waar zal het eindigen

Niemand die het weet. Feit is dat zolang er een bewijs moet geleverd worden om deel te nemen aan de maatschappij deze site de media, de politiek en de wereldwijde veranderingen op de voet blijft volgen. Het ultieme doel is om te vermijden dat we in een QR maatschappij terecht komen. Een maatschappij waar iedereen een digitale ID bezit, gekoppeld aan een door de overheid gecontroleerde database, en waarmee we zoals China onze sociale creditpunten op peil moeten zien te houden. De overtuiging bestaat dat wie nadenkt over de stappen genomen in het verleden inzicht krijgt hoe het spel gespeeld werd om het doel te bereiken en zo voor zichzelf kan uitmaken of dit de maatschappij is waar hij deel van wil uitmaken.

It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled.